SARIYER AKADEMİ MEZUN ÖĞRENCİ BAŞVURULARI BUGÜN BAŞLADI | SARIYER BELEDİYESİ

SARIYER AKADEMİ MEZUN ÖĞRENCİ BAŞVURULARI BUGÜN BAŞLADI

20.08.2024
Geçtiğimiz yıl LGS ve YKS’de elde ettiği başarılarla yine adından söz ettiren Sarıyer Akademi'de 2024-2025 eğitim ve öğretim yılı mezun grubu başvuruları başladı. Mezun grubu başvurularının başladığını duyuran Sarıyer Akademi’nin eğitim olanaklarından faydalanmak isteyen öğrenciler 29 Ağustos tarihine kadar istenilen evraklarla beraber başvurularını şahsen yapacaklar.

Her yıl olduğu gibi bu yıl da mezun öğrenciler için gerekli hazırlıkları tamamlayan Sarıyer Belediyesi eğitim merkezi Sarıyer Akademi’de mezun öğrenciler başvuru takvimi bugün başladı.

29 Ağustos’a kadar sürecek olan kayıt dönemi için mezun öğrenciler, YKS sonuç belgesi, mezuniyet, ikametgâh belgesi ve bir adet vesikalık fotoğraflarıyla Sarıyer Akademi’ye gelerek şahsen başvuru yapabilecekler.