SARIYER’DE ASFALTLAMA ÇALIŞMALARI TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR | SARIYER BELEDİYESİ
İletişim  
Sarıyer Belediyesi
contetns

SARIYER’DE ASFALTLAMA ÇALIŞMALARI TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR

13.08.2024
İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Sarıyer Belediyesinin birlikte yürüttüğü çalışmalardan birisi de ilçedeki cadde, sokakların yenilenmesiydi. Şimdiye kadar 37 bin ton asfaltın kullanıldığı ve iki gün sonra tamamlanacak yol yenileme çalışmaları ile bu rakamın toplamda 40 bine çıkacağı belirtildi.

Sarıyer Belediye Başkanı Mustafa Oktay Aksu’nun seçim çalışmaları sırasında Sarıyerli komşularından gelen yol bakım ve yenileme çalışmalarıyla ilgili şikayetlere müdahalesi devam ediyor. Sarıyerli komşularının ısrarla dile getirdiği yol yenileme çalışmaları ile ilgili sorunların çözümü için kolları sıvayan Başkan Aksu, son olarak Rumeli Kavağı-Sarıyer Merkez arası asfalt yenileme çalışmalarını, İBB Genel Sekreter Yardımcısı Arif Gürkan Alpay, İBB Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanı Ayhan Taş ile birlikte yerinde inceledi.

“YOLLARIMIZ, CADDE VE SOKAKLARIMIZ ARTIK DAHA GÜVENLİ”

Yürütülen çalışmaları yerinde inceleyen Sarıyer Belediye Başkanı Mustafa Oktay Aksu, “Göreve gelir gelmez Büyükşehir Belediyemizin ilgili birimleriyle bir araya gelerek istişare toplantılarımızı yaptık. Bu toplantılarda hangi cadde ve sokaklarımızın yenilenmesi gerektiğini tek tek belirledik. Ekiplerimiz, yollarımızı daha güvenli ve modern hale getirmek için özveriyle çalışıyor. Ulaşımda güvenliği ve kaliteyi artırmak adına çalışmalarımız aralıksız devam edecek. Bu projeye verdikleri katkı için İBB Başkanı Sayın Ekrem İmamoğlu’na, İBB yöneticilerine ve sahada çalışan tüm ekiplerimize teşekkür ederiz. Yol bakım çalışmalarıyla birlikte ilçemizin en önemli caddelerini ve yollarını yenilemek amacıyla şimdiye kadar 37 bin ton asfalt döküldü. Toplamda 40 bin ton asfaltın kullanıldığı çalışmalarımızda altyapı çalışmaları da beraberinde yürüyor. Sarıyerimize hayırlı olsun” dedi.