Haberler | SARIYER BELEDİYESİ
  07.03.2024
8 BİN 400 KİŞİYE HALK KART
  04.03.2024
Sarıyer Belediyesi Ramazan ayı öncesi, 8 Bin 400 kişiye Sarıyer Halk Kart’ın dağıtımına başladı. Kart dağıtımında vatandaşlarla bir araya gelen Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, “Şunu bilmenizi istiyorum bizim gönlümüz sizinle” dedi.
YAŞAR KEMAL SARIYER’DE ANILDI
  01.03.2024
Türk edebiyatına 26 roman, 11 deneme, 9 röportaj, 2 öykü ve şiir alanında bir çok eseri miras bırakan Yaşar Kemal, ölümünün 9. yılında Sarıyer Belediyesi ve Yaşar Kemal Vakfı tarafından BKSM’de düzenlenen törenle anıldı. Etkinlikte sahne alan Kardeş Türküler, büyük ustanın eserleriyle harmanladığı türküleriyle izleyicilere keyifli bir akşam yaşattı.
KİREÇBURNU’NA ÇOCUK GÜNDÜZ BAKIMEVİ GELİYOR
  26.01.2024
Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, “Her mahalleye bir çocuk gündüz bakımevi” sözünü yerine getirmeye devam ediyor. Sarıyer’e bir yeni çocuk gündüz bakımevi daha geliyor. Kireçburnu’nda inşaatı başlayan ve önümüzdeki eğitim-öğretim yılına yetiştirilmesi planlanan merkez ile Sarıyer Belediyesi’nin gündüz bakımevi sayısı da 12’ye çıkacak.
SARIYER’İN SÜRDÜRÜLEBİLİR ENERJİ VE İKLİM EYLEM PLANI TANITILDI
  24.01.2024
Sarıyer Belediyesi ve İstanbul Enerji AŞ işbirliğiyle hazırlanan, sürdürülebilir enerji kullanımı ve iklim eylemi konularında belirlenmiş hedefleri içeren Sarıyer Sürdürülebilir Enerji ve İklim Eylem Planı (SECAP) lansmanı yapıldı.
MAVİ GÖZLÜ DEV ‘NAZIM HİKMET’ SARIYER’DE ANILDI
  22.01.2024
SARIYERLİ 66 BİN 370 ÇOCUĞA BURS
  29.12.2023
Evlerden çıkan atıklar Sarıyerli çocuklar için burs oluyor. Sarıyer Belediyesi eğitime destek çalışmaları kapsamında yürüttüğü burs projesi ile bugüne kadar toplam 66 bin 370 çocuğa ulaştı.
MAHMUT ALİKAYA’NIN ADI SARIYER’DE YAŞAYACAK
  06.12.2023
Sarıyer Belediyesi eski İmar Müdürü Mahmut Alikaya’nın adı Sarıyer’de ölümsüzleşti. Maslak Mahallesi’nde adının verildiği sokağın açılışına Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, başkan yardımcıları, birim müdürleri, mesai arkadaşları ve ailesi katıldı.
BİR GÜN DEĞİL HER GÜN YANINIZDAYIZ
  05.12.2023
“Sevgisizlik en büyük engeldir” sloganıyla yola çıkan Sarıyer Belediyesi, Engelliler Haftası kapsamında Yaşar Kemal Kültür Merkezi’nde bir kahvaltı düzenledi. Programın ev sahipliğini yapan Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, masaları tek tek dolaştı, “Sadece bir gün değil her gün sizin yanınızdayız” dedi.