SARIYER’DE TİYATRO ŞENLİĞİ BAŞLADI | SARIYER BELEDİYESİ
İletişim  
Sarıyer Belediyesi
contetns

SARIYER’DE TİYATRO ŞENLİĞİ BAŞLADI

29.08.2024
Kültür sanat etkinliklerini aralıksız sürdüren Sarıyer Belediyesi; 14. Mahallelerde Tiyatro Şenliği’nin ilkini Sarıyer Halk Eğitim Merkezi Bahçesi’nde Anormal-Normal oyunu ile gerçekleştirdi.

Mahallelerde Tiyatro Şenliği’nin 14’üncüsüyle komşularıyla buluşan Sarıyer Belediyesi, on gün boyunca birbirinden farklı mahallelerde tiyatro severleri bir araya getiriyor. Sarıyer Belediyesi Tiyatro Topluluğu Genel Yönetmeni M. Gökhan Bulut’un yazıp yönettiği, koreografisini Ebru Çapraz’ın yaptığı “Anormal-Normal’ oyunu Sarıyerlilere yıldızların altında eğlenceli saatler yaşatıyor.

BAŞKAN AKSU: KOMŞULARIMIZI SANATLA BULUŞTURUYORUZ

Bu etkinlikle komşularına kültür sanata erişim kolaylığı sağladıklarını ifade eden Sarıyer Belediye Başkanı Mustafa Oktay Aksu, “Özellikle bir takım nedenlerle kültür sanat etkinliklerine ulaşamayan komşularımız için özel bir çalışma. Bundan önce de açık havada çocuk sinema günlerimizi düzenledik. Komşularımız çok memnun kaldılar. Belediyemiz tiyatro topluluğunun hazırladığı bu oyunun ilgiyle izleneceğine inanıyor, şimdiden tüm komşularımıza keyifli seyirler diliyorum” dedi.

“Normal ne?, Anormal ne?” sorularının cevabını arayan bir grup arkadaşın kendi hikayelerini anlattığı oyunda normalliğin ve anormalliğin sınırları zorlanıyor. 11 Eylül’e kadar saat 20.30’da farklı mahallelerde ücretsiz olarak sahnelenecek oyunun Eylül ayı takvimi ise şöyle:

 

01 Eylül Pazar Acarlar Sitesi

02 Eylül Pazartesi Rumeli Hisarüstü Mahallesi- Dua Tepe Parkı

03 Eylül Salı İstinye Mahallesi-Mevlana Parkı

04 Eylül Çarşamba Kireçburnu Mahallesi- Çamlık Parkı

06 Eylül Cuma Uskumruköy - Arıköy Sitesi Etkinlik Alanı

07 Eylül Cumartesi Kilyos -Muhtarlık Yanı

09 Eylül Pazartesi Yeniköy Mahallesi -Bağlar Mimar Sinan Parkı

10 Eylül Salı Bahçeköy Semt Evi

11 Eylül Çarşamba Huzur Mahallesi- Nida Park