8. ULUSLARARASI EMİN TURAN KİLYOS KUMDA SANAT ŞENLİĞİ ŞARTNAMESİ | SARIYER BELEDİYESİ
8. ULUSLARARASI EMİN TURAN KİLYOS KUMDA SANAT ŞENLİĞİ ŞARTNAMESİ

Click for English

8. ULUSLARARASI EMİN TURAN

KİLYOS KUMDA SANAT ŞENLİĞİ ŞARTNAMESİ-2021

“KENDİN OL”

‘’Uluslararası Emin Turan Kumda Sanat Şenliği’’ dayanışma ruhuyla günbegün artarak devam ediyor. Sizleri de, istanbul’un ilk ve tek kumda sanat festivaline dayanışmaya, sanat eserleri üretmeye ve doğayı hissetmeye davet ediyoruz

Doğa sevgisi ve doğal hayatı koruma konusunda farkındalık yaratmak, sanatın birleştirici gücüyle dayanışmayı arttırmak amacıyla Kilyos Kumda Sanat Çalışma Grubu’yla düzenlenen şenlikte hiçbir kimyasal kullanılmadan kumdan heykeller yapılacak.

Sarıyer Belediyesi  Kilyos Sosyal Tesisler plajında yapılan heykeller etkinlik sonrası yağmura, rüzgâra ve dalgalara emanet edilecek.

KATILIM ŞARTLARI:

1 – Şenliği teması ‘’Kendin Ol’’ olacak.

2 – Şenliğe katılan her sanatçı / grup en az bir eser üretecek. Gruplar en fazla 4 kişiden oluşacak.

3 - Sanatçılara ve asistanlarına etkinlik süresince konaklama Sarıyer Belediyesi tarafından verilecek.

4 - Sanatçılara ve asistanlarına etkinlik süresince kürek ve mala Sarıyer Belediyesi tarafından verilecek.

5 - Etkinlikte eser üreten tüm sanatçılara plaket verilecek.

6 - Şenliğe son başvuru tarihi 05 Eylül 2021 olacak.

7 – Şenlikte üretilen eserler 19 Eylül 2021 tarihinde 4. Kilyos Çevre ve Sanat Günlerinde sergilenecek.

8 -  Sarıyer Belediyesi “8. Uluslararası Kilyos Kumda Sanat Şenliği’ne katılan tüm eserleri yayınlama hakkına sahip.

9 -  Şenliğe katılan tüm sanatçıların bireysel ihtiyaçları kendi sorumluluğunda olacak.

10 – Şenlik katılımcılarının şartname ekinde bulunan formu eksiksiz  doldurması zorunludur.

11 - “8. Uluslararası Emin Turan Kilyos Kumda Sanat Şenliği”ne katılan tüm sanatçılar bu şartname hükümlerini kabul etmiş sayılır.

ETKİNLİK TAKVİMİ:

SON BAŞVURU:          05 Eylül 2021