YILDIZ OYUNCU İLK BESTESİNİ KADINLAR İÇİN SESLENDİRDİ | SARIYER BELEDİYESİ

YILDIZ OYUNCU İLK BESTESİNİ KADINLAR İÇİN SESLENDİRDİ

09.03.2015
Ünlü tiyatro oyuncusu ve televizyon yıldızı Meltem Yılmazkaya, çocuk gelinler üzerine yazdığı ve kendi bestelediği "Kadın dediler" adlı duygusal türküyü ilk kez Sarıyer Belediyesi’nin düzenlediği 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü etkinliğinde seslendirdi. Enka İbrahim Betil Oditoryumu’nda gerçekleşen halk müziği konserinin sürpriz solisti olarak sahneye çıkan Yılmazkaya, izleyenlere duygulu anlar yaşattı.

Zafer Gündoğdu yönetiminde sahne alan Sarıyer Belediyesi Kadın Halk Müziği Korusu’nun seslendirdiği birbirinden güzel parçaların ardından mikrofona gelen Yılmazkaya, 2012 yılında Doğu illerinde gerçekleştirilen gönüllü bir projede yer aldığını ve çocuk gelin hikayelerinden esinlenerek bu türküyü yazdığını söyledi. Oldukça beğeni toplayan türkü, gecenin finalinde oyuncunun ağzından bir kez daha seslendirildi.