Yaz akşamları bir başkadır SARIYER'de | SARIYER BELEDİYESİ

Yaz akşamları bir başkadır SARIYER'de

14.07.2012
Sarıyer Belediyesi Kültür Ve Sosyal İşler Müdürlüğü yaz akşamlarını daha renkli ve keyifli kılmak için geçen sene ilkini gerçekleştirdiği "Ay Işığında Sinema Keyfi" etkinliği kapsamında, bu yıl Yeşilçam'ın unutulmaz filmlerini Sarıyerlilerle buluşturuyor.

Geçmişte yaz akşamlarının vazgeçilmez bir parçası olan yazlık sinema atmosferini,  “Ay Işığında Sinema Keyfi Nostalji” etkinliği ile vatandaşlarla buluşturan Sarıyer Belediyesi , bu yılki etkinlikler çerçevesinde  Yeşilçamın unutulmaz oyuncularından Kartal TİBET, Kemal SUNAL, Ayhan IŞIK, Filiz AKIN, Fatma GİRİK, Hülya KOÇYİĞİT,Ediz HUN, Gülşen BUBİKOĞLU, Selda ALKOR, Yasemin Yalçın, Orhan GENCEBAY’ın başrollerini paylaştıkları, Bulunmaz Uşak, Osmanlı Kabadayısı, Tamirci Parçası, Yağmur, Talih Kuşu, Söz Müdafanın, Leyla ile Mecnun, Başrollerini Nur Sürer , Ozan Bilen, Meral Çetinkaya, Füsun Demirel’in   paylaştıkları Tunç Başaran'ın oldukça ses getirmiş ve büyük beğeni toplamış filmi Uçurtmayı Vurmasınlar  filminin yer aldığı  unutulmaz Yeşilçam filmlerini 24  mahallede Sarıyerli izleyicilerle buluşturacak.

İlki Kumköy (Kilyos) Ferhan Bedii İlköğretim Okulu bahçesinde 14 Temmuz 2012 Cumartesi  akşamı saat 21.00’de başrollerini Ayhan Işık ve Filiz AKIN oynadığı "TAMİRCİ PARÇASI" adlı filmle başlayacak gösterimler 29 Ağustos tarihine kadar devam edecek.

ETKİNLİK PROGRAMI için...