YALÇIN ÖZDEN TİYATROSU SARIYER'DE | SARIYER BELEDİYESİ

YALÇIN ÖZDEN TİYATROSU SARIYER'DE

09.07.2015
Sarıyer Belediyesi'nin Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında her akşam farklı sanatçıların sahne alarak şarkı söylediği İstinye Tersane sahnesi, Yalçın Özden Tiyatrosu'nun oyuncularını ağırladı.

Uğurböceği lakabıyla tanınan Yalçın Özden'in yazıp yönettiği oyunda tiyatro sanatçıları Suna Yıldızoğlu, Salih Önal, Ahmet Ekinci ve Sezen Kiremit'e, Hüseyin Aksoy müzikleri ile eşlik etti. Eski zamanların orta oyunu havasında kantolar eşliğinde sahnelenen gösteriyi Sarıyerli tiyatroseverler beğeni ile izledi.

Yaklaşık iki saat süren performans sonrasında Sarıyer Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Erdem, tiyatroculara çiçek vererek teşekkür etti.