ŞİİR VE MÜZİK - ATAOL BEHRAMOĞLU & HALUK ÇETİN | SARIYER BELEDİYESİ
İletişim  
Sarıyer Belediyesi
contetns

ŞİİR VE MÜZİK - ATAOL BEHRAMOĞLU & HALUK ÇETİN

01.11.2014
Cumhuriyet’imizin 91. Yıldönümü anısına, Atatürkçü Düşünce Derneği Sarıyer Şubesi işbirliğiyle düzenlediğimiz şiir ve müzik dinletisine ünlü şair, yazar, çevirmen, edebiyatçı kimliğiyle tanınan Ataol Behramoğlu konuk olacaktır, Haluk Çetin müzikleriyle kendisine eşlik edecektir. Tüm halkımız davetlidir.

Ataol Behramoğlu kimdir?
Ataol Behramoğlu, 13 Nisan 1942’de, Azerbaycan kökenli bir ailenin çocuğu olarak babasının yedek subaylığı sırasında Çatalca’da doğdu.

Çocukluk ve ilk gençlik yılları, ziraat müdürü olan babasının görevi nedeniyle Türkiye’nin çeşitli yörelerinde geçti. İlkokul üçüncü sınıfa kadar Kars’ta öğrenim gördü. İlk, orta ve lise öğrenimini Çankırı’da tamamladı. 
Bir süre Ankara Hukuk Fakültesi’ne devam etti, Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi Felsefe Bölümü’nün derslerini izledi, aynı fakültenin Rus Dili ve Edebiyatı Bölümü’nü bitirdi (1966)
 
 
Haluk Çetin kimdir?
Haluk Çetin Bursa'da doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Bursa'da tamamladı. Uzun bir süre ara verdiği eğitimine döndü, şu anda İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi son sınıf öğrencisidir.

 

Yer    : Sarıyer Kapalı Spor Salonu
Tarih : 1 Kasım Cumartesi Saat: 19.30