SELÇUK YÖNTEM SANATSEVERLE BULUŞTU | SARIYER BELEDİYESİ
İletişim   Sarıyer TV
Sarıyer Belediyesi
contetns

SELÇUK YÖNTEM SANATSEVERLE BULUŞTU

19.02.2020
Oyuncu Selçuk Yöntem'in başrolünde yer aldığı "Benim Adım Feuerbach" Sarıyer’de sanatseverlerle buluştu. 9.su gerçekleşen Tiyatroda Şenliği hakkında konuşan Yöntem; “Tiyatro insanların buluşma yeri, hayatı algılama yeri, hayattan coşku alma yeri. O yüzden bu tür şenliklerde yer almak beni hep mutlu ediyor” dedi.

Usta oyuncu Selçuk Yöntem Boğaziçi Kültür ve Sanat Merkezi’nde Türkiye'de ilk olarak 1995'te sahnelenen "Benim Adım Feuerbach" adlı oyunla tiyatroseverlerin karşısına çıktı. Alman oyun yazarı Tankred Dorst tarafından yazılan, Ayşenil Şamlıoğlu’nun yönetimindeki oyun, Selçuk Yöntem’in etkileyici performansıyla izleyenleri büyüledi. Yöntem’in yanı sıra Toprak Can Adıgüzel ve Aslı Samat’ın da rol aldığı oyunda uzun süre akıl hastanesinde yattıktan sonra oyunculuk mesleğine geri dönmek isteyen bir adamın hikâyesi anlatılıyor.

HAYATI ALGILAMA YERİ

“Tiyatro işin içinde olduğu zaman güzel şeyler düşünüyorum” diyen Selçuk Yöntem şöyle konuştu; “Sarıyer’de 9 yıl boyunca oturmuş bir süreç var. Tiyatro insanların buluşma yeri, hayatı algılama yeri, hayattan coşku alma yeri. Sahneyi çok beğendim. Gerçekten özenle zevkle yapılmış. Kulis ve sahneleriyle baya oturaklı bir tiyatro. Bu beni çok mutlu etti.”