Sarıyer’den ‘Elim Sende’ ye destek | SARIYER BELEDİYESİ
İletişim   Sarıyer TV
Sarıyer Belediyesi
contetns

Sarıyer’den ‘Elim Sende’ ye destek

23.10.2011
Sarıyer Belediyesi’nin destek verdiği, dünya çapında bir organizasyon olan ‘Best Buddies’ in ‘Elim Sende ! 23 Ekim 2011’ adlı Türkiye ayağı büyük bir katılım ve bir dizi etkinlikle gerçekleştirildi.


Sarıyer Belediyesi’nin destek verdiği, dünya çapında bir organizasyon olan ‘Best Buddies’ in ‘Elim Sende ! 23 Ekim 2011’  adlı Türkiye ayağı büyük bir katılım ve bir dizi etkinlikle gerçekleştirildi.



Engelli olmayan çocuklarla arkadaşlık kurarak toplumda birlikte hareket etme yetisi kazandırılmaya çalışılan engelli çocuklar için düzenlenen organizasyon, Kabataş Erkek Lisesi bahçesinde engelli ve gönüllü arkadaşların tanıştırılmasıyla start aldı.



Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç ve Kabataş Erkek Lisesi Müdürü Uğur Açıkgöz’ün konuşmalarıyla başlayan etkinliklere Sarıyer Belediyesi Başkan Yardımcısı Adnan Ayber’ in yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.



Başkan Şükrü Genç yaptığı konuşmada; kendisininde 1973 yılı Kabataş Lisesi mezunu olarak böyle bir projede bulunmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirterek ‘Yaşam birlikte el ele olunduğunda devam eder, bir de buna gönül birlikteliğini eklediğimiz takdirde çok daha güzel bir gelecek imar edebiliriz’ dedi. Şükrü Genç ayrıca,  projeye katkıda bulunan herkesi yürekten kutladığını ve bu tür organizasyonların daha da yaygınlaştırılarak katılımın arttırılması gerektiğinin altını çizdi.



Organizasyon kapsamında, 20 gönüllü ve 20 engelli çocuk ile yanlarında katılımcılar ile birlikte 30 adet klasik otomobil ile boğaz turuna çıkıldı. Yol boyunca İstanbul halkının yoğun sevgi gösterilerinde bulunduğu konvoy, Sarıyer Belediyesi’nin organize ettiği güzargahtan Sarıyer Belediyesi Kilyos Sosyal Tesislerine gelerek, hep beraber yemek yiyip hoşça vakit geçirdiler.