SARIYER’DE MİLLİ COŞKU HEYECANI DOYASIYA YAŞANDI | SARIYER BELEDİYESİ
İletişim  
Sarıyer Belediyesi
contetns

SARIYER’DE MİLLİ COŞKU HEYECANI DOYASIYA YAŞANDI

08.07.2024
Sarıyerliler, Almanya’nın ev sahipliğinde düzenlenen A Milli Futbol Takımı’nın Euro 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası karşılaşmalarının tamamını Sarıyer Belediyesi’nin Kireçburnu Haydar Aliyev Parkı ve Ayazağa Meydan’da kurulan dev ekranlarda izleyerek, milli coşku heyecanını doyasıya yaşadılar

Tüm dünyanın merakla beklediği maçları, İstanbul’da kimi vatandaşlar evinde kimisi de sokaklarda kurulan dev ekranlarda izledi. Sarıyerliler de Sarıyer Belediyesi’nin Kireçburnu Haydar Aliyev Parkı ve Ayazağa Meydan’da kuruduğu dev ekranlarda A Milli Futbol Takımı’nın karşılaşmalarını izleme fırsatı buldu. Sarıyerli futbolseverlerin kırmızı beyaz formaları ile alanı doldurarak milli takıma coşkulu desteğine Sarıyer Belediye Başkanı Mustafa Oktay Aksu da ortak oldu. A Milli Futbol Takımı’nın sırasıyla Gürcistan, Çekya, Portekiz ve Avusturya karşısında aldığı galibiyetlerin dev ekranda izlendiği Sarıyer’de coşku doruğa çıktı.

BAŞKAN AKSU; BİZİMLE HEYECANI PAYLAŞAN TÜM KOMŞULARIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM

A Milli Futbol Takımı’nın Hollanda karşılaşması için bir kez daha binlerce Sarıyerli dev ekranlar karşısında buluştu. Maçı Sarıyerli komşularıyla birlikte izleyen ancak milli takımın aldığı 2-1’lik mağlubiyetin ardından sosyal medya hesapları üzerinden açıklamada bulunan Sarıyer Belediye Başkanı Mustafa Oktay Aksu, “Milli takım oyuncularımızın önünde daha çok yol var. Hollanda karşısına iyi başladık ama sonunu getiremedik. Ortaya koydukları mücadele ve elde ettikleri zaferler dolayısıyla Milli Takımımızı kutluyorum. Kadromuz genç. Şimdi hedef dünya kupası eleme karşılaşmaları. Turnuva boyunca ilçemizin iki farklı noktasında kurduğumuz dev ekran başında bizimle beraber bu heyecanı paylaşan komşularıma teşekkür ediyorum” dedi.