SARIYERLİLER HOŞGÖRÜ SOFRASINDA BULUŞTU | SARIYER BELEDİYESİ

SARIYERLİLER HOŞGÖRÜ SOFRASINDA BULUŞTU

01.07.2016
Ramazan Ayı’nın manevi huzurunun yürekleri birleştirdiği iftar sofralarında bir araya gelen Sarıyerliler, okunan dualarla hep birlikte oruçlarını açtı.

Ramazan Ayı süresince Sarıyer’in tüm mahallelerinde kurulan iftar sofralarında yurttaşların bir arada oruçlarını açmalarına vesile olan Sarıyer Belediyesi bu kez iftar sofralarında Darüşşafaka ve Poligon mahallesi sakinlerini misafir etti.

İstinye Eski Tersane Alanı'nda gerçekleşen etkinliklerde ise Arif Aslan'ı konuk olan, 'Kadir Gecesi' söyleşisi ile dinleyenleri bu özel gece hakkında bilgilendirdi. Aslan, söyleşisinde Hz. Muhammet'in güzel ahlakından da örnekler verdi.

Sarıyer Belediyesi Kadir Gecesi olması dolayısı ile Sarıyer'in 17 farklı camisinde, vatandaşlara kıldıkları namazdan sonra lokum ikram etti.