SARIYER KENT KONSEYİ VE KOSGEB’DEN SARIYERLİ ESNAFA MÜJDE | SARIYER BELEDİYESİ
İletişim  
Sarıyer Belediyesi
contetns

SARIYER KENT KONSEYİ VE KOSGEB’DEN SARIYERLİ ESNAFA MÜJDE

13.11.2015
Sarıyer Belediyesi önderliğinde, KOSGEB İstanbul Boğaziçi Müdürlüğü ve Sarıyer Kent Konseyi ortaklığı ile Sarıyerli esnafa yönelik “Destek Programları Tanıtım Toplantısı” düzenlenecek.
Global Girişimcilik Haftası Etkinlikleri kapsamında KOSGEB desteklerinin anlatılacağı programda; Sarıyerli esnafa yönelik destek hizmetlerinin nasıl sunulacağı tanıtılacak. 13 Kasım Cuma günü saat 14:00 – 16:00 saatleri arasında Sarıyer Belediyesi Yaşar Kemal Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek etkinliğe katılım ücretsiz olacak.
 
İletişim : 0212 2423751
Dahili   : 3008
 
Sarıyer Belediyesi ve KOSGEB işbirliğinde neler yapıldı?
 
SARIYER BELEDİYESİ'NDEN KALKINMMA ATAĞI
 
 
 
 
 

SARIYER BELEDİYESİ'NDEN ÖRNEK PROJE

Sarıyer Belediyesi Strateji Geliştirme Müdürlüğü’nün, İsveç Başkonsolosluğu’nun desteği ve Sarıyer Kent Konseyi’nin ortaklığı ile Nisan ayından bu yana yürüttüğü “Sarıyer İlçesi Kadın Meclisi”- Kadınların Karar Mekanizmalarında Etkin Rol Alması konulu projesi kapsamında Sarıyer İlçesi kadınlarının karar mekanizmalarında etkin rol almaları ve ekonomik özgürlüklerini kazanmaları için çözüm odaklı küçük projelerin üretilmesinde öncülük ediyor.

 

 

 


21. YÜZYILDA GİRİŞİMCİLİK

Sarıyer Belediyesi Dış İlişkiler Müdürlüğü ve Sarıyer Kent Konseyi Kooperatif Çalışma Grubu Girişimcilik Haftası nedeniyle ‘’21. yüzyılda Girişimcilik’’adlı panel düzenledi.

 

 

 

 

 

 


UYGULAMALI GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMİ

Sarıyer Belediyesi Dış İlişkiler Müdürlüğü olarak, ilkini 2011 yılında gerçekleştirdiğimiz KOSGEB Girişimci Eğitim Programı  kapsamında düzenlenen  ücretsiz  “Uygulamalı Girişimcilik Eğitimini” 27 Nisan 2015 tarihinde yeniden düzenliyoruz.