SARIYER BELEDİYESİ “SODEM YEREL YÖNETİM ÖDÜLLERİ” İÇİN İZMİR’DE | SARIYER BELEDİYESİ

SARIYER BELEDİYESİ “SODEM YEREL YÖNETİM ÖDÜLLERİ” İÇİN İZMİR’DE

10.03.2016
Sosyal Demokrat Belediyeler Derneği (SODEM) iyi proje ve uygulamalarının duyurulması, paylaşılması, belediye başkanları arasındaki ilişki ve iletişimin güçlendirilmesi, proje ve bilgi alışverişi gerçekleştirilmesi için 12-13 Mart tarihlerinde İzmir Seferihisar’da belediyeler buluşması düzenliyor.
Bu buluşma kapsamında SODEM üyesi belediyeler projelerinin tanıtılması,  başarılı belediye projelerinin teşvik edilmesi amaçlarıyla, SODEM Yerel Yönetim Ödülleri verilecek.

SODEM ödülleri sosyal projeler, çevre, kentsel gelişim, tarım, sağlık, çocuk, sanat-kültür- turizm, bilim-tarih, spor, gençlik- eğitim, katılım ve yönetişim, bilgi iletişim, istihdam ve sokak hayvanları olmak üzere 14 ayrı temada ve belde, metropol ilçe, metropol dışı ilçe, il ve büyükşehir belediyeleri olmak üzere 5 ayrı nüfus kategorisinde başarılı projelere verilecek.

Seçici kurul tarafından ödüle layık bulunan belediyeler ödüllerini Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’ndan alacak.

SOSYAL DEMOKRAT BELEDİYELER BULUŞMASI PROGRAMI
Yer: Euphoria Aegean Resort & Spa Hotel Sığacık - Seferihisar,İzmir

12 MART 2016, Cumartesi

09:45 – 10:00 Açılış konuşmaları