SARIYER BELEDİYESİ AİLESİ BİR ARADA | SARIYER BELEDİYESİ
İletişim  
Sarıyer Belediyesi
contetns

SARIYER BELEDİYESİ AİLESİ BİR ARADA

09.10.2014

Sarıyer Belediyesi çalışanları, Sarıyer Belediye Başkanlığı tarafından Fen İşleri FerahevlerŞantiyesi’nde verilen kurban yemeğinde buluştular. Sarıyer Belediyesi’nin bayram geleneği haline gelen yemeğe katılan Belediye Başkanı Şükrü Genç, Belediye Başkan yardımcıları, meclis üyeleri ve belediye çalışanları yemekte bir araya geldiler. Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, yaptığı konuşmada belediye çalışanlarının ve ailelerinin geçmiş bayramlarını kutladı. 

Her yıl kurban bayramı sonrasında düzenlenen yemeğin bir gelenek haline geldiğini ifade eden Başkan Genç, “Toplumun gelenekleri dahilinde çok daha güzel ve sağlıklı günler yaşamanız dileğiyle geçmiş bayramınızı kutluyorum. Bugün bir vesile ile önemli bir geleneğimizi yerine getirilmesi için bir araya geldik. Çalışma alanında barış, yaşamda barış diliyorum. Nice bayramlarda birlik ve beraberlik içinde buluşuruz” dedi.
 
Ortadoğu’da yaşanan gerginliğe dikkat çeken Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, herkesi sağduyulu olmaya davet ederken, “Birlik ve beraberliğimiz hep daim tutarsak, ellerimizi kenetlersek, basit çıkar hesapları yapmadan, toplumumuzun, geleneğimizin, çocuklarımızın geleceğini göz önünde bulundurursak bu terör grupları amaçlarına ulaşamaz. Vatan kadar kıymetlisi, kutsalı yok. Vatana göz dikmiş insanların başarılı olamayacaklarının tek göstergesi sizlersiniz” şeklinde konuştu. 
 
 
 Sarıyer TV'den İzlemek İçin Tıklayınız.