SAGEM ÖĞRENCİLERİ UZAY ATÖLYESİ’NDE | SARIYER BELEDİYESİ

SAGEM ÖĞRENCİLERİ UZAY ATÖLYESİ’NDE

12.05.2015

Sarıyer Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’ne bağlı Sarıyer Belediyesi Gençlik Eğitim Merkezi (SAGEM) öğrencileri, Tarabya İstek Vakfı Okulları’nda ki arkadaşları ile bir araya geldi. İstek Vakfı öğrencileri, hazırlamış oldukları “Uzay Atölyesi” isimli atölye çalışmalarını SAGEM’li arkadaşlarına anlattılar.

SAGEM öğrencileri,  Tarabya’da bulunan İstek Vakfı Okulları hazırlık ve dokuzuncu sınıf öğrencileri tarafından hazırlanan ve güneş sistemindeki gezegenlerinin dramatizasyon yöntemiyle sunulduğu Uzay Odası’nı şaşkınlıkla gözlemlediler.  İstek’li öğrenciler, okullarında misafir ettikleri ve birlikte deneyler yaptıkları SAGEM’li öğrencilerle birlikte hazırlamış oldukları teleskop ile gökyüzünü izlediler ve gezi sonrasında Güneş Sistemi ve Uzay konulu “TABUZAY” adını verdikleri oyunu oynadılar.