SAGEM’Lİ ÖĞRENCİLER YAZ KAMPINDA | SARIYER BELEDİYESİ
İletişim  
Sarıyer Belediyesi
contetns

SAGEM’Lİ ÖĞRENCİLER YAZ KAMPINDA

11.08.2016
Sarıyer Belediyesi Gençlik Eğitim Merkezi (SAGEM)’de eğitim gören öğrenciler yaz kampında keyifli bir tatil geçiriyor.
SAGEM’de eğitim gören 140 öğrenci  Kilyos Sosyal Tesisleri’nde  deniz, kum ve güneşin tadını çıkarıyor.  Sanat, okuma atölyeleri; spor etkinlikleri çalışmalarına katılan öğrenciler, dolu dolu zaman geçirirken, hayal güçlerini de geliştirip, tasarım yetilerini de artırıyorlar. Böylece, tatilin mutluluğunu yaşayan çocuklar eğlenirken, öğreniyor.
 

 
Sportif ve Kültürel Etkinlikler Bir Arada
 
Kamp boyunca öğrencilerle birebir ilgilenilmesi ve kamp faaliyetlerinin sağlıklı yürütülmesi için güvenlik görevlilerinden, hekim ve sağlık personeline, ikram ve temizlik çalışanlarına, cankurtaran ekibinden diğer tüm hizmetlere kadar hiçbir detayın atlanmadığı SAGEM Yaz Kampı'nda öğrenciler kil ve drama atölyeleri, karaoke, yüz boyama gibi kültürel etkinliklerin yani sıra basketbol, voleybol ve futbol gibi birçok sportif aktiviteleri de gerçekleştiriliyor.
 
Özel Zabıta Ekibi Çocukların Güvenliği İçin Görevde
 
Özel olarak kurulan Sarıyer Belediyesi’nin gümüş ve bronz bröveli Motorize Zabıta ve cankurtaran ekipleri öğrencilere temel bilgilendirme eğitimi verirken, gün boyunca denizde ve tesiste öğrencilerin güvenliği için hazır bulunuyorlar.
 

Aileler Kampta Bulunan Çocuklarıyla Buluştu

 

Bir haftalık kamp süresince ailelerinden uzak kalan öğrenciler Kilyos’taki buluşmada duygusal anlar yaşadı. Kendileri için düzenlenen yemekte bir araya gelen aileler, çocuklarıyla hasret gidererek, mutlu bir akşam geçirdi.

 

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, duygusal buluşmanın gerçekleştiği bu anlamlı gecede aileleriyle bir araya gelen çocukları yalnız bırakmadı. Genç, yaz kampı boyunca çocukların yaptığı çalışmaları yakından inceledi ve bilgi aldı. Bir haftalık süreçte yaptıkları çalışmaları heyecanlı bir şekilde anlatan çocuklar, gece boyunca dans ederek, gönüllerince eğlendi.