REŞİTPAŞA'DA SEVGİ SOFRASI | SARIYER BELEDİYESİ
İletişim  
Sarıyer Belediyesi
contetns

REŞİTPAŞA'DA SEVGİ SOFRASI

12.07.2014
Ramazan Ayı süresince mahallelerimizde kurduğumuz iftar sofralarında bu kez Reşitpaşalılarla oruç açtık.

Osman Saçmacı İlköğretim Okulu bahçesinde kurulan iftar sofrasına Reşitpaşalı yurttaşlar büyük ilgi gösterdi. Ney dinletisi eşliğinde başlayan iftar yemeğinin duasını gerçekleştiren Abdülkerim Mutlu ve İbrahim Tanrıkulu’nun ardından hoş geldiniz konuşmasını yapan Reşitpaşa Mahalle Muhtarı Celal Selim ve Emirgan Mahalle Muhtarı Muharrem Yavuz, iftarı düzenleyen Almana Grup yetkililerine ve Sarıyer Belediyesi’ne teşekkürlerini sundular.

Başkan Genç: İftar soframıza şeref verdiniz.

İftar yemeğinin ardından konuşmasını yapmak için mikrofona gelen Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç; “Sevgili Reşitpaşalılar, mutlaka evinizde yiyecek rızkınız vardır. Fakat sizler kendi evinizin rahat ortamını bırakıp, televizyon karşısında oturup rahatça iftar yapmak yerine, oruçlu halde yollara düştünüz. Birlik içinde, beraberlik içinde, aynı sofrada yüzlerce kardeşinizle yan yana oruç açmak için soframızı şereflendirdiniz. Hoş geldiniz, sefalar getirdiniz” diye konuştu.

İstinye yine türkülerle coştu

Ramazan etkinlikleri dolayısıyla Sarıyer Belediyesi’nin İstinye eski tersane alanında düzenlediği konserlere iki muhteşem sanatçıyla daha devam edildi. Aynı gece arka arkaya sahne alan Cem Doğan ve Töre Anadolu, Sarıyerli yurttaşlara unutulmaz bir türkü akşamı yaşattı.

Sarıyer Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Erdem, sanatçı Cem Doğan’a teşekkür çiçeği sundu. Daha sonra sahne alan Töre Anadolu’nun çiçeğini takdim eden Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, yaptığı kısa konuşmasında, performanslarından ve enerjilerinden dolayı sanatçıları kutladı. Gençleri bir kez daha uyuşturucu konusunda uyaran Genç, ailelere de dikkatli olmaları konusunda çağrı yaptı.