ORUCUMUZU KOCATAŞ CAMİ AVLUSUNDA AÇTIK | SARIYER BELEDİYESİ
İletişim  
Sarıyer Belediyesi
contetns

ORUCUMUZU KOCATAŞ CAMİ AVLUSUNDA AÇTIK

16.07.2014

Sarıyer Belediye Başkanlığı tarafından düzenlenen ve her gün en az bir mahallede kurulan iftar sofralarına Kocataş Mahallesi’yle devam edildi. Kocataş Cami avlusunda gerçekleştirilen iftar yemeğine katılan yüzlerce Kocataşlı, bir arada oruç açmanın huzur ve mutluluğunu yaşadı.


Kocataş Cami İmamı Yusuf Söğüt’ün yaptığı yemek duasının ardından söz alan mahalle muhtarı Ferda Yıldırım, mahalle halkını aynı sofrada buluşturan ve bir arada olmanın zevk ve mutluluğunu yaşatan başta Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç ve çalışma arkadaşlarına teşekkür etti.

Başkan Genç: Uyuşturucuya topyekün savaş açtık.

Cami avlusunu dolduran Kocataşlıların alkışlarıyla başladığı konuşmasında herkesin dualarının ve tuttuğu oruçların kabulünü dileyen Başkan Genç, iftar yemeğini veren TV 8’e de teşekkür etti. Son zamanlarda en büyük mücadelelerinin uyuşturucu ve özellikle çocukların ve gençlerin başına musallat olan Bonzai’ye açtıkları savaş olduğunu kaydetti. 

Sarıyer Belediye Meclisi’nde tüm partilerin el birliğiyle aldıkları karar sonrasında topyekün giriştikleri uyuşturucu savaşına değinen Başkan Genç, ailelerden azami ölçüde dikkat ve alaka istedi. “Evlatlarınızın üzerinden ilginizi, alakanızı çekmeyin. Davranışlarını, hareketlerini gözlemleyin. Gelin hep birlikte bu beladan kurtulalım” diyen Başkan Şükrü Genç, iftarın ardından etrafını saran çocuklarla bol bol fotoğraf çektirdi.