MUSTAFA ÖZARSLAN SARIYERLİLERLE BULUŞTU | SARIYER BELEDİYESİ
İletişim  
Sarıyer Belediyesi
contetns

MUSTAFA ÖZARSLAN SARIYERLİLERLE BULUŞTU

14.07.2014

Sarıyer Belediyesi, Türk Halk Müziği'nin sevilen sanatçısı Mustafa Özarslan'ı hayranlarıyla buluşturdu. Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında İstinye Tersane alanınında sahne alan Özarslan, yüzlerce Sarıyerli ile birlikte konseri izleyen Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç için uzun hava seslendirdi. Sarıyerlilerle birlikte halay çeken Başkan Genç, konsere gelen vatandaşları uyuşturucu konusunda uyarmadan geçmedi. 

Sarıyer Belediyesi, Ramazan ayı nedeniyle düzenlediği konserler sayesinde sanatçılarla hayranları arasında köprü olmaya devam ediyor. Türk Halk Müziği'nin güçlü sesi Mustafa Özarslan'a teşekkür eden Başkan Genç, "Türküler hiç bir zaman susmasın. Daha bir coşkuyla söyleyelim" diyerek çiçek takdim etti. Sarıyerlilerle buluştuğu her platformda belediye tarafından yürütülen uyuşturucu kampanyasına destek isteyen ve ebeveynleri, gençleri bu konuda uyaran Başkan Genç, "Ülkenin gençlerinin içine düştüğü uyuşturucudan kurtulmak için kurduğumuz komisyon aktif bir şekilde çalışıyor. En büyük destekçisi gençlerimiz ve halkımız. Sizlerden de destek istiyoruz. Var mısınız?" şeklinde konuşarak destek sözü aldı.

Yaklaşık 2 saat sahnede kalan Sanatçı Mustafa Özarslan'ın söylediği türkülere eşlik ederek doğal bir koro oluşturan Sarıyerliler, çalınan hareketli şarkılarda ise yerlerinde durmayarak halay çektiler.