Muhtarlarımızdan numarataj çalışmasına teşekkür | SARIYER BELEDİYESİ
İletişim  
Sarıyer Belediyesi
contetns

Muhtarlarımızdan numarataj çalışmasına teşekkür

16.08.2012

Sarıyer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'nün Numarataj ve Kent Bilgi Sistemi Projesi tüm hızıyla devam ediyor.

Proje kapsamında, Sarıyer Kaymakamlığı’nda Sarıyer Belediyesi Bilgi İşlem Müdürü Sezgin Başalan, Sarıyer Belediyesi Numarataj Birim Yetkilisi Saime Gündü, Sarıyer Nüfus Müdürü Sevgi Arıkan ve mahalle muhtarlarının da katılımıyla bir toplantı gerçekleştirildi.

Yapılan çalışmaların değerlendirdiği toplantı da söz alan Sarıyer Belediyesi Numarataj Birim Yetkilisi Saime Gündü: ‘’Sarıyer’in 2 mahallesinde çalışmanın bittiğini 3. mahallenin de bitmek üzere olduğunu, sırasıyla diğer mahallelerimize de gidileceğini ifade etti.’’ Saime Gündü’den sonra konuşan Sarıyer Belediyesi Bilgi İşlem Müdürü Sezgin Başalan, Otomasyon bilgi sistemi ve Numarataj hakkında teknik bilgiler verdi.

Toplantıda konuşan muhtarlar, adreslerin güncellenmesinden önce adreslerde problemlerin yaşandığını nitekim bu çalışmadan sonra problemlerin ortadan kalkacağını ifade ettiler.

Muhtarlar, bu projeden ötürü Sarıyer Belediyesi Başkanı Şükrü Genç’e, Sarıyer Belediyesi Numarataj Birim Yetkilisi Saime Gündü’ye ve ekibine teşekkür ettiler.