MİNİK SPORCULAR YAZ SPOR OKULU İÇİN HAZIRLANIYOR | SARIYER BELEDİYESİ

MİNİK SPORCULAR YAZ SPOR OKULU İÇİN HAZIRLANIYOR

08.06.2017
Sarıyer Belediyesi tarafından, 14 Haziran Çarşamba günü Çayırbaşı Stadı’nda görkemli bir törenle açılacak olan Yaz Spor Okulları için ücretsiz malzeme dağıtımı başladı.

24 Mayıs Çarşamba günü kayıtları başlayan Yaz Spor Okulları’nda çocuklar kullanacağı malzemeleri, Sarıyer Kapalı Spor Salonu ve Sarfit Spor Tesisi’nde teslim alıyor. Öğrencilerin yaz tatillerini verimli bir şekilde geçirmelerini hedefleyen etkinlikler için kayıtlar 13 Haziran Salı gününe kadar devam edecek.

Futbol, Kız Futbol, Voleybol, Basketbol, Atletizm, Judo, Tekvando, Karate ve Cimnastik branşları için 9 Haziran tarihine kadar Sarıyer Kapalı Spor Salonu’nda yapılan şort, t-şört, şapka, çorap ve çanta dağıtımı; yüzme branşı için Sarfit Spor Tesisi’nde 12 Haziran’da yapılacak.

Akademisyen antrenörler tarafından eğitilecek olan minik sporcuların ulaşımları da Yaz Spor Okulları süresince Sarıyer Belediyesi tarafından sağlanacak.