HAYVANAT BAHÇESİ ÖYKÜSÜ ADANA’DA | SARIYER BELEDİYESİ
İletişim  
Sarıyer Belediyesi
contetns

HAYVANAT BAHÇESİ ÖYKÜSÜ ADANA’DA

28.10.2015
Sarıyer Belediye Tiyatrosu, “Hayvanat Bahçesi Öyküsü” adlı oyunuyla Adana’daydı.
Adana Büyükşehir Belediyesi, Altın Koza ve Adana Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları’nın düzenlediği, 2. Adana Şehir Tiyatroları Festivali kapsamında 26 Ekim Pazartesi günü Yüreğir Ramazanoğlu Kültür Merkezi'nde sergilenen oyun, izleyiciler tarafından çok beğenildi ve ayakta alkışlandı.
 
Adanalı tiyatro severler tarafından övgülerle karşılanan oyun sonrasında Azerbaycan Devlet Sanatçısı Prof.Dr. Cahangir Novruzov tarafından ekibimize plaket takdim edildi. 
 
Sarıyer Belediye Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni M.Gökhan Bulut yaptığı konuşmada, "sizlere Belediye Başkanımız Şükrü Genç’in selamlarını getirdik. Bu festivalde bulunmaktan, sizlerle tanışmaktan, Adana’ya gelmekten mutluluk duyduk. Yıllardır festival yapan Sarıyer Belediye Tiyatrosu olarak bu festivalin daha nicelerini görmek ve katılmak isteriz” sözleriyle geceyi sonlandırdı.
 
Sarıyer Belediye Tiyatrosu olarak , Dramaturg Seyfettin Erol’a , Adana Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları Müdürü İsmail Dikilitaş’a , Azerbaycan Devlet Sanatçısı, Çukurova Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro/Oyunculuk Ana Sanat Dalı öğretim üyesi Prof.Dr Cahangir Novruzov’a, Adana Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları Yönetmeni Rasim Aşın’a, Adana Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları oyuncularına ve teknik ekibine , Adana Büyükşehir Belediyesi’ne, Adana Halkı’na ve Festivalde emeği geçen herkese teşekkür ederiz.
 
Ve her daim bizim yanımızda olan, danışmanlık ve grup sorumluluğumuzu üstlenen, Adana’yı bize tanıtan, bizi gezdiren, tüm misafirperverliğini büyük bir sıcakkanlılıkla gösteren Adana Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu Oyuncusu Doğukan Uğurlugülbüken’e ayrıca teşekkür ederiz… Bir başka festivalde görüşmek dileğimizle...
 
Hayvanat Bahçesi Öyküsü
Orjinal Adı: The Zoo Story
Yazan: Edward Albee
Yöneten: M.Gökhan Bulut
Yönetmen Yardımcısı: Ekin Gündü
Işık Uygulama: Kemalettin Çetin
Efekt Uygulama: Tuvana Uçuk
Afiş Tasarım: Canan Yılmaz Genç
 
Oynayanlar:
Peter: Çağrı Unan
Jerry: Tuna Öztunca