HALK DANSLARI TOPLULUĞU’NDAN MUHTEŞEM GÖSTERİ | SARIYER BELEDİYESİ

HALK DANSLARI TOPLULUĞU’NDAN MUHTEŞEM GÖSTERİ

15.06.2017
Sarıyer Belediyesi Gösteri Sanatları Topluluğu’nun Ramazan etkinlikleri kapsamında eski İstinye Tersane Alanı’nda gerçekleştirdiği gösteri büyük beğeni topladı.

Sarıyer Belediyesi Gösteri Sanatları Topluluğu, Ramazan etkinlikleri kapsamında eski İstinye Tersane Alanı’nda ‘Hayat Ağacı’ isimli gösteriyi sergiledi.  Düzenlenen etkinlik öncesinde sahneye çıkan Oflu Ali, anlattığı fıkralarla izleyicileri kahkahaya boğdu. Ardından sahnelenen, Adem ile Havva’nın yasak meyveyi yiyerek cennetten kovulmalarını anlatan gösteri izleyenler tarafından dakikalarca ayakta alkışlandı.

Başkan Genç’in sesinden ‘Hayat Ağacı’

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç ve Sarıyer Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Erdem de gösteriyi vatandaşların arasında izledi.  Başkan Şükrü Genç’in seslendirdiği ‘Hayat Ağacı’ isimli şiir eşliğinde gösterilerini sergilen dansçılar, izleyicileri adeta mest etti.  “Bu güzellikler karşısında ne söylenebilir ki” diyerek sahneye çıkan Başkan Genç, dansçılara çiçek takdim etti.