GÖKKUŞAĞININ RENKLERİ ÇAYIRBAŞI’NDA COŞTU | SARIYER BELEDİYESİ
İletişim  
Sarıyer Belediyesi
contetns

GÖKKUŞAĞININ RENKLERİ ÇAYIRBAŞI’NDA COŞTU

09.05.2015

Sarıyer Belediyesi tarafından bu yıl 7.si düzenlenen Hıdırellez Şenliği Çayırbaşı Stadı’nda büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi. Baharın gelişini çeşitli etkinliklerle kutlayan Sarıyerliler; Güllü, Kobra Murat, Bayram Şenpınar ve Çayırbaşılı Tugay’ın seslendirdiği birbirinden güzel şarkılarla doyasıya eğlendi. Etkinliğe katılan Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç yaptığı konuşmada; ‘’Gökkuşağının renkleri sizlersiniz, coşkunuz daim olsun’’ dedi.

2009’dan bu yana her sene Çayırbaşı’nda düzenlenen Hıdırellez Şenliği,ağırlıklı olarak Roman vatandaşların katılımıyla unutulmaz bir şölene dönüştü. Gönüllerince eğlenen Roman vatandaşlar, her daim yanlarında olan ve bu güzel akşamı kendilerine yaşattığı için Başkan Genç’e teşekkür etti.

''Gökkuşağının renkleri olduğunuzu yedi alem duydu''

Çayırbaşı Stadı’nı dolduran coşkulu kalabalığa seslenen Başkan Genç; ‘’Tüm Roman camiasının, sizlerin her bir noktada sesi olan sevgili dostlarımız bugün bizimle birlikte. Geçmiş dönemlerde de Hıdırellezi  burada yaşadık ve şu anda 7.si yapılıyor. Gökkuşağının renkleri olduğunuzu yedi alem duydu. Bütün renkler solar gökkuşağının renkleri solmaz’’ diye konuştu. 

Gününüz kutlu olsun

Tüm annelerin ve anne adaylarının da gününü kutlayan Başkan Genç; ‘’Annelere bir gün yetmez. Anneler gününüz kutlu olsun ve devamlı olsun’’ dedi.

Roman vatandaşların neşeli bahar akşamı

Başkan Genç’in konuşmasının ardından tribünde bulunan vatandaşlar sahaya alındı ve eğlencenin dozu Kobra Murat’ın seslendirdiği hareketli Roman ezgileriyle arttı. Kobra’nın ardından sahne alan Güllü ise yer yer hüzünlendirse de birbirinden renkli roman havasıyla danslarıyla neşeli bir bahar akşamı yaşattı.

Hıdırellez Şenliği’ne Meclis Başkan Vekili Hüseyin Coşkun, Başkan Yardımcısı İsmail Erdem, meclis üyeleri, muhtarlar ve yüzlerce vatandaş katıldı.