GENÇLİK HAFTASI BAŞLADI | SARIYER BELEDİYESİ

GENÇLİK HAFTASI BAŞLADI

15.05.2015

Sarıyer Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen törende 15 Mayıs Gençlik Haftası nedeniyle Atatürk Anıtı’na çelenk konuldu. Mustafa Kemal Atatürk’ün 96 yıl önce Samsun’a çıkışı ve bağımsızlık güneşinin doğduğu gün olan 19 Mayıs’ı karşılayan Gençlik Haftası nedeniyle düzenlenen törene Sarıyer Kaymakamı Gürsoy Osman Bilgin, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Tahmaz, Gençlik ve Spor Müdürü Namık Şişman, okul müdürleri ve öğrenciler katıldı.

Atatürk’ün ve silah arkadaşlarının manevi huzurunda saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan tören, Gençlik ve Spor Bayramı için hazırlanan öğrencilerin halk oyunları ve bando gösterisi ile sona erdi.