EN BÜYÜK ENGEL ENGELLENMEKTİR | SARIYER BELEDİYESİ
İletişim  
Sarıyer Belediyesi
contetns

EN BÜYÜK ENGEL ENGELLENMEKTİR

14.05.2015

10 - 16 Mayıs Engelliler Haftası dolayısıyla Veysel Vardal Görme Engelliler İlk ve Ortaokulu ile Şehit Üsteğmen Ali Büyükdicle Özel Eğitim Okulu’nun ortaklaşa düzenlediği “Engelsiz İTÜ, Engelsiz Kortej” adlı etkinlik geniş bir katılımla İTÜ Maslak Kampüsü ve Süleyman Demirel Konferans Salonu’nda yapıldı. 

Karnaval gibi yürüyüş
 
Rengarenk kostümler içinde pankartlar ve dövizlerle kampüs içinde tur atan korteje, Sarıyer Kaymakamı Gürsoy Osman Bilgin, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, Sarıyer İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Tahmaz, Milli Eğitim Şube Müdürleri, Sarıyer Belediyesi Başkan Yardımcısı İsmail Erdem, çeşitli sivil toplum kuruluşları ve üniversite öğrencileri de eşlik etti. 
 
Öğrencilerin performansları büyük alkış aldı
 
Büyük ilgi gören kafile daha sonra gruplar halinde Süleyman Demirel Konferans Salonu’na geçti. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından sahne gösterilerine başlayan engelli öğrenciler birbirinden güzel müzik, dans ve görsel aktivitelerini başarıyla sergilediler. 
 
Kaymakam Gürsoy ve Başkan Genç’ten öğrencilere ödül
 
Eğitimde feda edilecek fert yoktur misyonuyla, uzman kadroları ve fedakar eğitmenleriyle tüm çocukların hakkı olan eğitim ve öğretim görevlerini layıkıyla yerine getiren öğretmenlere teşekkür eden Sarıyer Kaymakamı Gürsoy Osman Bilgin ve Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, Boğaziçi Goalball Turnuvası’nda dereceye giren engelli öğrencilere madalyalarını ve ödüllerini takdim ettiler.