EÇADEM’DEN ANLAMLI TURNUVA | SARIYER BELEDİYESİ

EÇADEM’DEN ANLAMLI TURNUVA

16.05.2017
EÇADEM ailesinin minik üyeleri önceki gün gerçekleştirilen spor turnuvasında ter döktü. Sarıyer Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleşen etkinlik, eğlenceli anlara sahne oldu.

Koç Üniversitesi ve Sarıyer Belediyesi iş birliğiyle engelli çocuklar ile ailelerine bakım ve danışmanlık hizmeti sunan EÇADEM, ‘Engelliler Haftası’ nedeniyle çocuklar arası spor turnuvası düzenleyerek anlamlı bir etkinliğe daha imza attı. Sarıyer Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleşen etkinliğe engelli çocuklar ve ailelerinin yanı sıra Sarıyer Belediye Başkan Yardımcısı Gökan Zeybek de katıldı.

Minikler doyasıya eğlendi

Müsabakadan önce sahneye çıkan EÇADEM Ritim Grubu’nun gösterisi ayakta alkışlandı. Yaklaşık 40 miniğin kıyasıya yarıştığı turnuvada önce her yaştan çocuğun oynayabileceği zevkli ve eğlenceli bir spor dalı olan hemsball ile eğlenen minikler ardından koordinasyon parkurunda birincilik için ter döktü. Müsabakada doyasıya eğlenen çocuklar günün sonunda madalya ile ödüllendirildi.

Görüntüler için: https://www.youtube.com/watch?v=DgMUY_fQBeY&feature=youtu.be