CUMHURİYET MAHALLESİ’NDE GÖNÜL SOFRASI KURULDU | SARIYER BELEDİYESİ
İletişim  
Sarıyer Belediyesi
contetns

CUMHURİYET MAHALLESİ’NDE GÖNÜL SOFRASI KURULDU

12.07.2015

Sarıyer Belediyesi tarafından Cumhuriyet Mahallesi’nde kurulan iftar sofrası mahalle sakinleri tarafından doldu taştı. Gencinden yaşlısına yüzlerce vatandaşın ağırlandığı sofra, birlik ve beraberliğin, aynı sofrada yemek yemenin verdiği mutluluğun temsili oldu.

Ney ve kanun dinletisi, iftar yemeğine katılan vatandaşların yemek öncesinde ruhlarını doyururken, semazen gösterisi büyük beğeni topladı.  Cumhuriyet İlkokulu bahçesinde Çiftkurtlar Mircan Oto katkıları ile hazırlanan iftar yemeğine Çiftkurtlar Mircan Oto’nun sahibi Mehmet Çelik, Oyuncu Sibel Turnagöl katıldı. 

Yemek duasının ardından konuşma yapan Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Nevzat Aktan, her sene mahallelerinde kurulan iftar sofralarında lokmalarını mahalle sakinleri ile paylaşan Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’e ve çalışma arkadaşlarına teşekkür etti. Başkan Genç’in selamını ileterek konuşmasına başlayan Sarıyer Belediyesi Başkan Yardımcısı İsmail Erdem, “Ramazan ayının ülkemize ve dünyamıza barış ve hoşgörü getirmesini diliyorum” dedi.