Belediyeden 3’ü 1 arada açılış | SARIYER BELEDİYESİ
İletişim  
Sarıyer Belediyesi
contetns

Belediyeden 3’ü 1 arada açılış

02.11.2011
Sarıyer Belediyesi tarafından İstinye’de yaptırılan İbn-i Sina Parkı, Aile Hekimliği Binası ve Semt Evi’nin açılış töreni gerçekleştirildi.

 Sarıyer Belediyesi tarafından İstinye’de yaptırılan İbn-i Sina Parkı, Aile Hekimliği Binası ve Semt Evi’nin açılış töreni gerçekleştirildi.

Halı saha yapılmak üzere belirlenen alanın İstinyeli kadınlardan gelen talep üzerine yeniden gözden geçirilmesiyle proje, İbn-i Sina Parkı, Aile Hekimliği Binası ve Semt Evi yapılmak üzere değiştirildi. Açılış töreninde konuşan Başkan Şükrü Genç, ‘’Biz yöneticiler de yoğunluk nedeniyle bazı ayrıntıları gözden kaçırabiliyoruz, bizi bu konuda yerinde ve zamanında uyaran kadınlarımıza teşekkür ediyorum. Bu olay göstermiştir ki Türk Kadını’nın Kurtuluş Savaşı’nda gösterdiği üstün başarılar bir rastlantı değildir.’’

Başkan Şükrü Genç’in, İbn-i Sina Parkı içerisine inşa edilen Aile Hekimliği binasının yapımına katkılarından dolayı TIMS GROUP sahibi ve yapımcı Timur Savcı’ya teşekkür plaketi verdiği törene Sarıyer halkının da ilgisi büyük oldu.
Törende söz alan Dr.Figen Mutlay, Aile Hekimliği binası başta olmak üzere tüm bu projenin oluşmasında kendilerinin önerilerini dikkate alarak bu kompleksin oluşturulmasını sağlayan Başkan Şükrü Genç’e teşekkürlerini sundu.

Sarıyer’in sit alanı ve orman arazisi bakımından oldukça yoğun bir ilçe olduğunun bu nedenle yeni tesislerin yapımı için uygun alan bulmakta zorlandıklarının altını çizen Başkan Genç, temizlik işçisinden en üst yöneticisine kadar emeği geçen herkese teşekkürlerini sundu.

Başkan Yardımcıları Adnan Ayber, Seçkin Özdemir, Sevgi Atalay, Recep Yel, Mehmet Metilli, Mustafa Tok, Gülperi Özdemir ve bazı birim müdürlerinin de hazır bulunduğu tören, İstinye Mahallesi Muhtarı Mehmet Hançer’in Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’e verdiği teşekkür plaketinin ardından sona erdi.