Başkanlıkta yoğun gün | SARIYER BELEDİYESİ

Başkanlıkta yoğun gün

06.02.2012

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, farklı kesimlerden sivil toplum örgütü temsilcilerini makamında ağırladı. Sabah saatlerinde başlayan görüşmeler yaklaşık 5 saat sürdü.

Başkan Genç’in ilk konukları Sarıyer Ardahanlılar Derneği Yönetim Kurulu üyeleriydi. Yarım saat süren görüşmenin ardından Genç, Sarıyer Rotary Kulübü Başkanı Handan İlağa ile görüştü. Başkan Genç, daha sonra Kastamonu Konfederasyonu Başkanı Selami Çelebioğlu, Başkan Yardımcısı Hamza Baş, yöneticiler Barkın Tümay ve Mehmet Delibaş ile bir araya geldi.

İlerleyen saatlerde CHP İstanbul Milletvekili Müslüm Sarı ve Cem Vakfı Okmeydanı Şube Başkanı Ercan Ölmez’le istişarelerde bulunan Genç, son olarak “Asya’nın Yanağında Bir Ben” isimli filmin yapımcılarını kabul etti.