BAŞKAN AKSU, 19 MAYIS RESMÎ TÖRENİ’NE KATILDI | SARIYER BELEDİYESİ
İletişim  
Sarıyer Belediyesi
contetns

BAŞKAN AKSU, 19 MAYIS RESMÎ TÖRENİ’NE KATILDI

19.05.2024
Sarıyer Belediye Başkanı Mustafa Oktay Aksu, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla Sarıyer Meydan Atatürk Anıtı önünde düzenlenen resmi törene katılarak, anıta çelenk bıraktı.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, Sarıyer Kaymakamlığı, Sarıyer Belediyesi ile Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğünün organizasyonuyla “Gençlik Haftası” olarak coşkulu bir şekilde kutlandı. Sarıyer Belediye Başkanı Mustafa Oktay Aksu, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla Sarıyer Meydanı Atatürk Anıtı önünde ilçe kaymakamlığının düzenlediği resmi törene katıldı. Törenin ardından Sarıyerli komşuları ve gençlerle anıtın önünde fotoğraf çektiren Başkan Aksu, “Geleceğimizi emanet ettiği gençlerimize bu güzel bayramı hediye eden Cumhuriyetimizin kurucu lideri Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve mücadele arkadaşlarını bir kez daha saygı ve minnetle anıyoruz. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımız kutlu olsun” dedi.

GENÇLERİN SEVİNCİNE ORTAK OLDU

Resmî törenin ardından Sarıyer Kaymakamlığı, Sarıyer Belediyesi ve Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü’nün organizasyonuyla Mustafa Yener Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen etkinliğe katılarak gençlerin coşkusuna ortak olan Başkan Aksu, gençlerin sergilediği birbirinden güzel spor gösterilerini izledi.