AYŞEN GRUDA, ‘’DELİ KADIN’’ LA GÜLDÜRDÜ | SARIYER BELEDİYESİ

AYŞEN GRUDA, ‘’DELİ KADIN’’ LA GÜLDÜRDÜ

11.03.2016
Sarıyerli sanatseverler, Türk sinemasının usta oyuncusu Ayşen Gruda’nın tek kişilik ‘’Deli Kadın’’ adlı stand-up gösterisi ile doyasıya eğlendi.
‘’Barış İçin Kadın’’ buluşması etkinlikleri kapsamında Yaşar Kemal Kültür Merkezi'nde düzenlenen gösteride Usta sanatçı Ayşen Gruda, tek kişilik güldürüsü ile hayata, toplumsal olaylara ilişkin herkesin kendinden benzerlikler bulduğu bir söyleşi ile seyircinin karşısına çıktı.

Sarıyerlilerin bol bol kahkaha attığı Deli Kadın Ayşen Gruda isimli gösteride Yeşilçam’ın birbirinden değerli isimleri de unutulmadı.

Ayşen Gruda Kimdir?

Ayşen Gruda (30 Ağustos 1945, İstanbul) Türk tiyatro ve sinema oyuncusudur. Domates güzeli lakabıyla tanınmıştır. Yeşilçam'ın birçok komedi filminde Şener Şen, Kemal Sunal ve İlyas Salman gibi önemli isimler ile rol almıştır.