AKADEMİLİ ÖĞRENCİ LGS’DEN TAM PUAN ALDI | SARIYER BELEDİYESİ
İletişim   Sarıyer TV
Sarıyer Belediyesi
contetns

AKADEMİLİ ÖĞRENCİ LGS’DEN TAM PUAN ALDI

01.07.2022

Liselere Geçiş Sınav sonuçları açıklandı. Sarıyer Akademi’den bir öğrenci 500 tam puan, bir öğrenci ise iki yanlış yaparak 486 puan alırken, çok sayıda öğrenci de büyük başarıya imza attı.

Sarıyer Akademi’de eğitim gören 2008 doğumlu Yağmur Orhan, Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavında 90 sorunun hepsini cevaplayarak, tam puan aldı. Ege Sayın ise 2 yanlış yaptı. Uzun bir maratonun ardından sınav sonuçlarına kavuşan öğrencilerin aldıkları puanlar, Sarıyer Akademi tarafından incelenirken, kurumda eğitim gören çok sayıda öğrenci büyük başarı elde etti.

Her Konuda Yanımızda Oldular

Sınava hazırlık sürecinde Akademi öğretmenlerinden büyük destek gördüğünü ifade eden Yağmur Orhan, “Akademi öğretmenlerinin hepsi çok deneyimli. Dersler dışında da her konuda yanımızda oldu. Bu beni çok olumlu etkiledi. Ben kendime çok yüklenen bir insanım. Hocalarım çok destek oldu” dedi.

Çok Sevindim

Cevap anahtarını iki kez kontrol ettiğini söyleyen Orhan; ”Sınavdan çıkınca cevap anahtarına bakmadan işaretledim. Annemle kontrol ettik ve inanamadım. Optikte sıkıntı çıkar mı diye düşündüm. Şaşırdım ama çok sevindim” diye konuştu.