AĞIZ TADIYLA SAĞLIKLI BESLENME SEMİNERİ | SARIYER BELEDİYESİ

YER    : Nejat Uygur Sahnesi
TARİH : 12 Kasım Çarşamba
             Saat: 14:00

Hacettepe Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü mezunu Banu Kazanç, sağlıklı beslenmenin ana kurallarını anlatacağı seminerde, sağlık için lezzetten vazgeçilmesine gerek olmadığını anlatacak.

Ağız tadını koruyarak da sağlıklı beslenilebileceğini söyleyen Kazanç, seminerde sofralardan eksik edilmemesi gereken gıdalar ile onları pişirme yöntemleri üzerine bilgiler paylaşacak. Dr. Mümtaz Cankurtaran'ın da obezite, diyabet ve insülin direnci üzerine bilgiler paylaşacağı ve izleyicilerin sorularının yanıtlayacağı seminer herkese açık ve ücretsizdir.

*** Konferansı izleyen kişiler arasından iki kişi, kendilerinin de rızalarıyla, Banu Kazanç'ın beslenme programına ücretsiz olarak dahil edileceklerdir.

Banu Kazanç Kimdir?