3 GÜNLÜK DÜNYA, DÖRT DÖRTLÜK BİR OYUN | SARIYER BELEDİYESİ
İletişim  
Sarıyer Belediyesi
contetns

3 GÜNLÜK DÜNYA, DÖRT DÖRTLÜK BİR OYUN

09.07.2014

Sarıyer Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Sarıyer Belediye Tiyatrosu, bu yıl 5.sini düzenlediği “Mahallelerde Tiyatro Şenliği“ kapsamında sergilediği ‘3 Günlük Dünya’ adlı oyunla ilgi odağı olmaya devam ediyor.


Sarıyer Belediye Tiyatrosu Yönetmeni M. Gökhan Bulut’un kaleminden çıkan oyun, Sarıyer – Garipçe’de yaşayan iki aile arasında meydana gelen komik ve ilginç olayları ele alıyor. Orta oyunu tadında günümüz Türkiye’sinde yaşanan sosyo-politik olayları ufak nükteler ve sözcük oyunlarıyla seyirciye aktaran eser, başarılı performanslarıyla göz dolduran oyuncuları ve tiyatroyu seven, tiyatro kültürüne vakıf Sarıyerliyi buluşturuyor.

Ramazan Ayı süresince mahallelerimizde oynanmaya devam eden oyun, açık hava sahnesiyle Sarıyerlilere nostaljik bir atmosfer sunuyor. Fatih Sultan Mehmet Mahallesi’yle seyircilere merhaba diyen ve büyük beğeni kazanan oyuna rağbet her geçen gün artarken, vatandaşlar tarafından Sarıyer Belediyesi’ne kültürel faaliyetlere verdiği önem ve hassasiyetten ötürü teşekkür mesajları yağıyor.