Sahur Sofrasının adresi İstinye Park Taksi Durağı oldu | SARIYER BELEDİYESİ
İletişim  
Sarıyer Belediyesi
contetns

Sahur Sofrasının adresi İstinye Park Taksi Durağı oldu

01.08.2013
Baltalimanı iftarı ile başlayan iftar maratonunu Reşitpaşa – Emirgan Mahalleleri ortak iftarı ile devam ettiren Belediye Başkanı Şükrü Genç bir yandan da sahur programlarına devam etti. Genç’in adresi bu kez İstinye Park Taksi Durağı oldu.
 
Ramazan ayı ile birlikte Sarıyer’in tüm mahallerinde kurulan iftar sofraları bazı günler iki hatta üç farklı mahallede birden kuruluyor. Vatandaşlarla birlikte olmak, iftar sofralarını paylaşmak amacıyla tüm sofralara katılan Başkan Genç, yoğun sürece rağmen sahur programlarını da devam ettiriyor. Kimi zaman mahalle sakinlerinin kimi zamanda taksicilerin misafiri olan Genç, dün gece İstinye Park Taksi durağı şoförlerinin misafiri oldu.
 
Taksi durağı şoförleri ve belediye personelinin ortak emekleri ile hazırlanan masa etrafında taksicilerle buluşan Başkan Şükrü Genç, birlikte sahur yaparken aynı zamanda taksicilerin sorunlarını dinledi. Fıkralar, hikayeler eşliğinde oldukça keyifli geçen gece başlayan yağmura rağmen sona ermeyerek taksi durağının içinde devam etti. 
 
Yurt Gazetesi’nin de takip ettiği gecede Başkan Şükrü Genç gazeteye bir de röportaj verdi. Taksiciler Odası Başkanı Y. Yahya Uğur’un da katıldığı keyifli geçen sahur gecesinde Başkan Genç’e Meclis Başkan Vekili Hüseyin Coşkun, Başkan Yardımcısı Adnan Ayber, Pınar Mahallesi Muhtarı Ayhan Yılmaz, Temizlik İşleri Müdür Yardımcısı Ahmet Günaydın eşlik etti.