İSTİNYE'DE TÜRKÜ GECESİ | SARIYER BELEDİYESİ

İSTİNYE'DE TÜRKÜ GECESİ

13.07.2015
Sarıyer Belediyesi tarafından İstinye eski tersane alanında düzenlenen etkinliklere üç muhteşem konserle devam edildi.

Ramazan Ayı boyunca hergece birbirinden ünlü sanatçıyı Sarıyer halkıyla buluşturan ve iftar akşamlarını Ramazan coşkusuyla tatlandıran Sarıyer Belediyesi, İstinye’de Hüseyin Uğurlu, Nilüfer Sarıtaş ve Adem Aslandoğan’ın verdiği muhteşem konserlerle vatandaşlara unutulmaz bir gece daha yaşattı.

Sarıyer Halk Dansları Topluluğu’nun benzersiz performansıyla yerlerinde duramayan seyirciler, sanatçıların söylediği türkülerle alanda halay çekilmedik boşluk bırakmadı.

Başkan Genç sahnede horon oynadı

Sarıyer Halk Dansları Topluluğu’nun dudak ısırtan performansının ardından kendilerini kutlamak için sahneye gelen Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’de folklör ustalarıyla sahnede horon oynadı.

Aynur Karabaş’ın sunuculuğunda gerçekleşen unutulmaz konserlerin ardından, Sarıyer Belediyesi Meclis Başkan Vekili Hüseyin Coşkun, Sarıyer Belediyesi Başkan Yardımcısı İsmail Erdem ve Meclis Üyesi Hasan Karagöz sanatçılara birer çiçek takdim etti.