İSTİNYE YİNE ÜÇ SANATÇI BİRDEN AĞIRLADI | SARIYER BELEDİYESİ

İSTİNYE YİNE ÜÇ SANATÇI BİRDEN AĞIRLADI

09.07.2015
Ramazan Ayı dolayısıyla İstinye eski tersane alanında düzenlenen konserlere üç değerli sanatçıyla devam edildi.

Sarıyer Belediyesi tarafından Ramazan coşkusunu en iyi şekilde yaşatmak için hazırlanan gecede ilk Seçil Yavuz sahne aldı. Türk pop müziğinin hit parçalarından seçtiği repertuarını sunan Yavuz, alanı coşturdu.

İstanbul Halk Dansları Derneği’nin davetlisi olarak Gürcistan Tiflis’ten gelen Mangi Halk Dans Topluluğu, kafkasyanın sert rüzgarını andıran danslarını Sarıyerliler için sahnelediler. Yaşları küçük olan dansçıların performansı karşısında büyülenen vatandaşlar, Gürcistan’dan gelen grubu hayranlıkla seyrettiler.

Sahnenin son konukları Türk Halk Müziğinin gürleyen sesleri Zer ve Tayyar Erdem, teslim aldıkları gönülleri, duygulu türküler ve orkestranın müthiş ezgileriyle kendilerinden geçirdi.

Sanatçılara, Sarıyer Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Erdem, Salih Akıncı ve Veysel Yeşil, birer çiçek sundular.