DEV EKRANDA DÜNYA KUPASI KEYFİ | SARIYER BELEDİYESİ

DEV EKRANDA DÜNYA KUPASI KEYFİ

14.07.2014
Sarıyer Belediyesi tarafından Ramazan Ayı süresince her mahallede kurulan iftar sofralarıyla başlayan, İstinye eski tersane alanında oluşturulan sahnede düzenlenen konserlerle devam eden, her gün bir mahallemizde Sarıyer Belediye Tiyatrosu tarafından oynanan oyunlarımızın yanında benzersiz bir etkinliğe daha imza atıldı.

Tüm dünyanın merak ve ilgiyle takip ettiği Dünya Kupası final müsabakasını, İstinye’ye kurduğumuz dev ekranla halkımızın ayağına getirdik. Her akşam etkinlik alanımıza gelerek güzel bir Ramazan akşamı geçirmenin keyfini yaşayan yurttaşlarımızın, Dünya Kupası final karşılaşmasını güzel bir yaz akşamı kapalı ortamlarda seyretmelerini arzu etmeyen belediyemiz alana kurduğu dev ekranla halkımıza unutulmaz bir gece daha yaşattı.