ÇOCUKLARA KARNE SÜRPRİZİ | SARIYER BELEDİYESİ
İletişim  
Sarıyer Belediyesi
contetns

ÇOCUKLARA KARNE SÜRPRİZİ

09.06.2017
Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, Türkan Şoray Ortaokulu’nda düzenlenen yılsonu gösterilerine katıldı. Türkan Şoray ile birlikte en ön sıradan gösterileri izleyen Başkan Genç, çocuklara sürpriz yaparak karnelerini de dağıttı.

Rumelihisarı’nda bulunan Türkan Şoray Ortaokulu öğrencileri, 2016 -2017 eğitim öğretim yılının son gününü dolu dolu bir programla geçirdi. Karnelerini almadan önce hazırladıkları gösterileri sergileyen çocuklar, izleyenler tarafından büyük alkış aldı. Törene; Sarıyer Kaymakamı Gürsoy Osman Bilgin, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Tahmaz ve Türk Sineması’nın usta oyuncusu Türkan Şoray da katıldı.

 

Karneler dağıtıldı

 

Başkan Genç tören boyunca çocukların gösterilerini büyük bir dikkatle izledi. Şükrü Genç ve Türkan Şoray koronun söylediği türkülere de eşlik etti. Halk oyunları ekibinin sahneye çıkmasıyla iyice hareketlenen salona kayıtsız kalamayan Türkan Şoray, çocuklarla birlikte halay çekti. Düzenlenen gösterilerin ardından Başkan Şükrü Genç ve Türkan Şoray sınıfları dolaşarak öğrencilere karnelerini dağıttı.