BELEDİYE TİYATROSU KIBRIS’TA | SARIYER BELEDİYESİ
İletişim  
Sarıyer Belediyesi
contetns

BELEDİYE TİYATROSU KIBRIS’TA

19.05.2017
Sarıyer Belediye Tiyatrosu, Meserya Tiyatro Şöleni kapsamında Kıbrıs’ta sahneye çıktı.

Sarıyer Belediye Tiyatrosu, Beyarmudu Belediyesi tarafından düzenlenen Meserya Tiyatro Şöleni kapsamında Kıbrıs’ta sahne aldı. ‘Umudumuz Ayak Topu’ oyunuyla izleyici karşısına çıkan Sarıyer Belediye Tiyatrosu Kıbrıslı tiyatro severlerden büyük ilgi gördü. İzleyiciler, oyunun sonunda tiyatro ekibini ayakta alkışladı. Etkinliğe; Sarıyer Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Erdem ile Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Filiz Coşkun da katıldı.

 

Teşekkür etti

 

Oyun sonrasında kısa bir konuşma yapan Beyarmudu Belediye Başkanı İlker Edip ve Güney Meserya Halk Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni İzel Seylani, sergiledikleri oyundan dolayı Sarıyer Belediye Tiyatrosu oyuncularına teşekkür etti.

 

Büyük bir hizmet

 

Sarıyer Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Erdem ise kazandırdıkları kültür merkezinden dolayı Beyarmudu Belediyesi'ni kutlayarak şölene Sarıyer Belediyesi Tiyatro Ekibini davet ettikleri için teşekkürlerini iletti. Son olarak Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Filiz Coşkun, "Beyarmudu’na verilen bu hizmet unutulmayacak, kültür merkeziniz bölgeye büyük hizmettir" açıklamasında bulundu. Konuşmaların ardından tiyatroculara ödülleri takdim edildi.