"ENGELLERİ ORTADAN KALDIRIN" | SARIYER BELEDİYESİ
İletişim  
Sarıyer Belediyesi
contetns

"ENGELLERİ ORTADAN KALDIRIN"

27.03.2017
27 Nisan’da Nejat Uygur Sahnesi’nde gerçekleşen, “ Ne istiyorsunuz? Gerçekten ne istiyorsunuz? ” adlı konferansta konuşan kişisel gelişim uzmanı Aynur Tümen kişinin ne istediğini bilmesi gerektiğinden bahsederek “Önemli olan engelleri ortadan kaldırmak” dedi.

Sarıyer Belediyesi Nejat Uygur Sahnesi önemli bir konferansa daha ev sahipliği yaptı. 27 Nisan Çarşamba günü düzenlenen ve kişisel gelişim konusunda vatandaşları bilgilendirmeyi amaçlayan “Ne İstiyorsunuz? Gerçekten ne istiyorsunuz?” konferansının konuşmacısı Aynur Tümen, “Önemli olan isteklerimizi gerçekleştirmek için önünüze çıkan engelleri kaldırmak” diyerek günlük hayatta karşılaşılan durumlarla baş etmek adına katılımcılara küçük tüyolar verdi.

 

“DEĞİŞİM İÇİN GEÇ DEĞİL”

 

Salonu dolduran vatandaşlarla birlikte, “ Ben kimim, kim olmak istiyorum, ne istiyorum, yeterince sağlıklı mıyım, yeterince refah içinde miyim, yeterince huzurlu muyum, yeterince rahat mıyım, yeterince güvende miyim, hayal ettiklerimin ne kadarını gerçekleştirebildim, yaşamak istediğim hayatı yaşamama engel olan içsel ve dışsal engellerim ne? ”gibi sorulara cevap arayan Tümen,  “Kendimiz olabilmek, harekete geçmek, değişmek için asla geç değil” diyerek kişinin değişimden korkmaması gerektiğinin altını çizdi.

 

“KENDİNİZE İNANIN”

 

Kişisel gelişim uzmanı Aynur Tümen,  yaptığı konuşmada şunlara değindi; Yaşamda karşımıza türlü zorluklar çıkıyor, kimsenin hayatı güllük gülistanlık değil. Önemli olan ne istediğini bilerek onları gerçekleştirmek için engelleri ortadan kaldırmak, kendimize inanmak, güvenmek, inanarak istemek.”