12. Sarıyer TiyatrOda Şenliği Programı | SARIYER BELEDİYESİ
12. Sarıyer TiyatrOda Şenliği Programı

ÖNEMLİ UYARILAR!

Sahnelenecek oyunların rezervasyon tarihleri aşağıdadır.  (sariyer.bel.tr)

9 ve 13 Şubat’ta sahnelenecek oyunların rezervasyonları,  2 Şubat’ta açılacaktır.

16 - 17 – 19 – 20 Şubat’ta sahnelenecek oyunların rezervasyonları, 9 Şubat’ta açılacaktır.

23 – 24 – 27 Şubat’ta sahnelenecek oyunların rezervasyonları, 16 Şubat’ta açılacaktır.

2 – 5 – 7 – 9 Mart’ta sahnelenecek oyunların rezervasyonları, 23 Şubat’ta açılacaktır.

* Boğaziçi Kültür Sanat Merkezindeki oyunlarımız için koltuk numaralarınız cep telefonlarınıza SMS ile gelecektir. Salona girişte gösterilecektir. Lütfen SMS’i silmeyiniz.

* Her T.C Kimlik Numarasıyla en fazla 3 bilet alınacaktır.

* İzleyicilerimizin oyun saatinden 30 dakika önce salonda yerlerini almaları gerekmektedir.

* Rezervasyon iptalleri için link üzerinden https://ebelediye.sariyer.bel.tr/etkinlikveaktiviteyonetimi/etkinlikkatilimsorgulama ve ya en geç oyundan 1 gün önce mesai saatleri içerisinde 444 1 722 çağrı merkezi üzerinden (09:00-17:00) yapılmalıdır.

PROGRAM KİTAPÇIĞI İÇİN TIKLAYIN