Sarıyer TV
contetns
ATA BİNMEYEN ÇOCUK KALMASIN
  07.10.2019
Sarıyer Belediyesi ve Atlıtur Doğal Yaşam Derneği doğanın en güzel ve asil canlılarından olan atlar ile çocukları buluşturdu. Uzman eğitmenler eşliğinde binicilik eğitimi alan çocukların heyecanı görülmeye değerdi.
BÜTÜN RENKLER BİR ARADA
  05.10.2019
Sarıyer Belediyesi ve Hint Konsolosluğu Mahatma Gandhi'nin 150. doğum gününde Türkan Saylan Yaşam Merkezi'nde bir araya geldi. Bu anlamlı gün fidan dikiminin ardından Gandhi'nin yaşam tarzı olan vegan yemek sunumu ile son buldu.
GENÇLERDEN DOSTLARIMIZA ZİYARET
  04.10.2019
Sarıyerli çocuklar, 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü'nde Sarıyer Belediyesi Safiye Kaya Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi'ni ziyaret ederek can dostlarıyla keyifli vakit geçirdi.
İKLİM ELÇİLERİ SARIYER'DE BULUŞTU
  02.10.2019
Avrupa Birliği İklim Diplomasisi Haftası kapsamında Kilyos’ta sahil temizliği yapıldı. Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’in ev sahipliğinde AB Türkiye Delegasyonu Başkanı Büyükelçi Christian Berger ve 2019 iyi niyet elçisi Berrak Tüzünataç’ın katıldığı etkinlikte sahilden torbalarca çöp toplandı.
EDEBİYAT YOLCULUĞU SONA ERDİ
  29.09.2019
Kitap kokusuyla deniz kokusunu buluşturan ‘8.Sarıyer Edebiyat Günleri’ Haydar Aliyev Parkı’nda yapılan muhteşem bir finalle son buldu. Etkinlikte Ahmet Ümit ve Hıfzı Topuz ödüllerini CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun elinden aldı.
BOĞAZ’DA EDEBİYAT DEVAM EDİYOR
  28.09.2019
Ülkemizin en önemli edebiyat etkinlikleri arasında yer alan Sarıyer Edebiyat Günleri’nin sekizincisi tüm hızıyla devam ediyor. Söyleşiler, paneller, imza günleri, sergiler ve atölyelerin sürdüğü programda Şiir Teknesi ve Şiir Hatları ile Boğaz’ı dizeler eşliğinde gezen konuklar, kitap stantlarını da ziyaret ediyor.
EDEBİYAT COŞKUSU DEVAM EDİYOR
  27.09.2019
Bu yıl 8'inci kez düzenlenen Sarıyer Edebiyat Günleri üçüncü gününde de tüm coşkusuyla devam etti. Edebiyat tutkunlarının akın ettiği etkinlikte günün sürprizi Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar oldu. Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç ile alanı gezen Karalar, edebiyat coşkusuna ortak oldu.
YAŞASIN EDEBİYAT, YAŞASIN SANAT
  26.09.2019
Boğazın eşsiz güzelliğine edebiyat hazzının eşlik ettiği 8. Sarıyer Edebiyat Günleri ikinci gününde de söyleşiler, imza günleri ve şiir teknesi etkinliğiyle devam etti. Kireçburnu Haydar Aliyev Parkı’nı dolduran okurlar edebiyat coşkusunu doya doya yaşadı.
BOĞAZDA EDEBİYAT COŞKUSU BAŞLADI
  25.09.2019
Sarıyer Edebiyat Günlerinin sekizincisi görkemli bir açılışla başladı. Haydar Aliyev Parkı'na gelen edebiyatseverler müzikle sözün, şiirle öykünün, romanla oyunun buluşmasına tanıklık ederek usta yazarlarla bir araya gelmenin keyfini yaşadı. Etkinliğin ilk gününde Boğaz’a açılan Şiir Teknesi’nin konukları öğrenciler oldu.
UĞUR TAŞÇI İÇİN MİNİKLER TURNUVASI DÜZENLENDİ
  16.09.2019
Sarıyer Belediyesi, Şehit Üsteğmen Uğur Taşçı Anısına minikler futbol turnuvası düzenledi. Şehidin adını taşıyan spor tesisinde düzenlenen turnuvada kazanan dostluk oldu.