YENİ BİNANIN KONUĞU TAKSİCİLER OLDU | SARIYER BELEDİYESİ
İletişim  
Sarıyer Belediyesi
contetns

YENİ BİNANIN KONUĞU TAKSİCİLER OLDU

23.03.2017
Sarıyer Belediyesi’nin 1 Nisan’da açılacak olan ana hizmet binası misafirlerini ağırlamaya başladı. İlk olarak muhtarların ağırlandığı merkezin ikinci konuğu taksi şoförleri oldu.

33 yıllık bekleyişin ardından tüm merkezlerini tek çatıda toplayan Sarıyer Belediyesi, konuklarıyla buluşmaya devam ediyor. Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, 1 Nisan’da açılışı yapılacak olan Ana Hizmet Binası’nda, İstanbul Taksiciler Esnaf Odası Başkanı Yahya Uğur ve Sarıyerli taksicilerle kahvaltıda bir araya geldi.

 

“Her zaman yan yanayız”

 

Yoğun katılımın olduğu kahvaltılı toplantıda konuşan Taksiciler Esnaf Odası Başkanı Yahya Uğur, Başkan Genç ve taksicilerin arasında güzel bir bağ olduğunu belirterek, “Yeni binamız hepimiz için hayırlı olsun. Sarıyer’de hak ve adalet barındıran hizmetlerin olması bizleri çok mutlu ediyor. Biz zaten başkanımızla her zaman birlikteyiz. Ramazan Ayı’nda iftar ve sahurlarımızı çoğu zaman birlikte yapıyorduk. Yeni binada da ilk kahvaltımızı yapmış olduk. Böyle büyük bir salonda, bu kadar kalabalık bir şekilde birlikte olmaktan mutluluk duyduk”  dedi.

 

Öte yandan, toplantıya katılan Sarıyer Motorlu Taşıyıcılar Kooperatif Başkanı Kazım Bilge de, yaptığı konuşmada Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’e, ana hizmet binasını Sarıyer’e kazandırdığı için teşekkür etti.

 

“Binanın her zerresinde Sarıyer halkının alın teri var”

 

Kahvaltıda kısa bir konuşma yapan Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, personel yemekhanesinde gerçekleşen bu buluşmanın ayrıca önemli olduğunu vurgulayarak, “Her lokmamızdan kıt kanaat arttırarak inşa ettiğimiz bu binada, ilk lokmamızı da dostlarımızla paylaşmanın mutluluğu içindeyiz. Yapılan bir işte her emekçinin hakkı, her işin karşılığı verilmişse o işten hayır gelir. Bu nedenle, ortaya sonuç en alt kademedeki işçimizden en tepeye kadar tüm Sarıyer Belediyesi çalışanları adına bizleri gururlandırıyor. Binamızın tek bir taşına yanlış katılmadı. Her zerresinde Sarıyer halkının alın teri var. Mühendis olarak ben de çok önemli projelere imza attım ama en önemlisi buydu” diye konuştu.

 

Konuşmaların ardından İstanbul Taksiciler Esnaf Odası Basın Danışmanı Nigar Ayyıldız, Başkan Genç’e taksicilere verdiği önemden dolayı teşekkür ederek, çiçek takdim etti.