Sarıyer Belediyesi Voleybol Genç Kız Takımı, şampiyonluğa yürüyor | SARIYER BELEDİYESİ

Sarıyer Belediyesi Voleybol Genç Kız Takımı, şampiyonluğa yürüyor

10.05.2024

Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından 10-12 Mayıs Tarihleri arasında Eskişehir’de düzenlenecek olan Genç Kızlar Türkiye Şampiyonası Yarı Final Play Off müsabakalarını oynayacak olan Sarıyer Belediyesi Genç Kız Takımı, gurubu ilk iki sırada bitirirse 24-29 Mayıs tarihleri arasında Ankara’da düzenlenecek olan Genç Kızlar Türkiye Şampiyonası’na katılmaya hak kazanacak. A Grubu’nda yer alacak Sarıyer Belediyesi Voleybol Genç Kız Takımı’nın rakipleri ise Kestel Belediyesi, İlbank ve Mavişehir Takımları oldu.