UYGULAMALI GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMİ | SARIYER BELEDİYESİ
İletişim  
Sarıyer Belediyesi
contetns

UYGULAMALI GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMİ

20.04.2015
Sarıyer Belediyesi Dış İlişkiler Müdürlüğü olarak, ilkini 2011 yılında gerçekleştirdiğimiz KOSGEB Girişimci Eğitim Programı  kapsamında düzenlenen  ücretsiz  “Uygulamalı Girişimcilik Eğitimini” 27 Nisan 2015 tarihinde yeniden düzenliyoruz.
 
KOSGEB işbirliğinde ve Sarıyer Kent Konseyi Kooperatif Çalışma Grubu ortaklığında, 9 gün 70 saat sürecek bu program kapsamında, kendi işini kurmak isteyen girişimcilerin bir iş planına dayalı olarak kuracağı işletmelerin başarı düzeylerini artırmak amaçlanmaktadır.
 
Programın eğitmenliğini Salih Keskin’in üstlendiği eğitimler, 27 Nisan 2015 tarihinde Yaşar Kemal Kültür Merkezi’nde saat: 09:00’da başlayacak olup, 16:30’da sonlanacak ve 9 gün sürecektir.
 
Eğitim sınıfları 30 kişi ile sınırlı olduğundan, eğitime kayıt yaptırılması zorunludur.
 
Eğitim ön başvurusu için, özgeçmiş ve nüfus cüzdanı örneğinin  kentkonseyisariyer@gmail.com adresine bildirilmesini rica ederiz.
 
Detaylı bilgi için 0212 323 66 88 numaralı telefondan tarafımıza danışabilirsiniz.
 
 
Salih Keskin Kimdir?
İnovasyon uzmanı olan Salih Keskin, Kreatif düşünce modellerinin üretimi ve İnovasyon üzerine iş dünyasında ve Üniversitelerde eğitimler vermekte ve araştırmalar yapmaktadır. AB Lizbon politikasına dönük olarak İngiliz Büyükelçiliği ve TEPAV ortak projesinde görev alarak eğitimcilerin eğitimi ve İnovasyon üzerine çalışmış, bu konuda sertifikalar almıştır.
 
DPT’nin Euroguidance programında bulunarak çalışmalar yapan Salih Keskin, Sanayi Bakanlığı Tasarım Komisyonunda İnovasyon konusunda katkılarda bulunmuştur. Proaktif – EBA üniversitesi ortak eğitimlerinde İnovasyon uzmanlık sertifikası alarak geleceğin yükselen trendleri ve İnovasyon üzerine eğitimler vermekte ve firmalara yönelik atölye çalışmaları yapmaktadır.
 
Sivil Toplum kuruluşlarında proje üretimi konularında çeşitli beyin fırtınası ve fikir üretimi tarzı çalışmalar yapmakta olan Salih Keskin halen, İstanbul Kültür Üniversitesinde Öğretim üyeliğine devam etmektedir.
 
Ayrıca; 
Boğaziçi Üniversitesinde İnovita projesi eğitmenliği, 
Marmara Üniveristesinde Pazarlama ve İnovasyon,
Aydın Üniversitesinde Girişimcilik,
Yıldız Teknik Üniversitesinde sertifika programı,
Kalyoncu Üniversitesinde Yüksek Lİsans Eğitimi yapmıştır.
 
Firmalarda İnovasyon  ve Pazarlama Eğitimleri, KOSGEB Girişimcilik Eğitimleri,Dış Ticaret Müsteşarlığında İnovasyon programları yapmaktadır.
 
Çeşitli TV kanallarında ve radyolarda İnovasyon konusunda programlara katılan Salih Keskin, bazı gazetelerde de İnovatif düşünce üretimi üzerine yazılar yazmakta ve "Avrupa İşletmeler Ağı" projesi kapsamında KOSGEB ve Ticaret Sanayi Odalarında eğitimlerine devam etmektedir. Ayrıca, AB Proje Eğitmenliği, İnovasyon ve İnsan Kaynakları Uzmanlık sertifikalarına sahip olan Salih Keskin aynı zamanda İstanbul Valiliği STK Komisyonu Başkanlığı yapmıştır.