SARIYER’DE PARKLAR VE YEŞİL ALANLAR YENİLENİYOR | SARIYER BELEDİYESİ
İletişim  
Sarıyer Belediyesi
contetns

SARIYER’DE PARKLAR VE YEŞİL ALANLAR YENİLENİYOR

02.05.2024
Sarıyer Belediye Başkanı Mustafa Oktay Aksu’nun talimatıyla Sarıyer Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ilçedeki parklar başta olmak üzere 521 bin metrekare yeşil alanda yenileme çalışmalarına başladı.

Sarıyer Belediye Başkanı Mustafa Oktay Aksu’nun talimatıyla, Sarıyer Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler 234 park ve 521 bin metrekare yeşil alanda Sarıyerlilerin daha rahat nefes alabilmeleri için çalışmalarına hız verdi. Daha yeşil bir Sarıyer için yola çıkan ekipler, havaların ısınmasıyla birlikte ilçedeki tüm park ve yeşil alanlarda çalışmalarına öncelik verdi. Her yaştan Sarıyerli komşularının nefes alıp dinlenebileceği, çocukların rahat ve güvenli bir şekilde oyunlar oynayabileceği parklar başta olmak üzere tüm yeşil alanlar tek tek yenileniyor.

SARIYER SOKAKLARINDA BAHAR TEMİZLİĞİ

Sarıyer Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler, Sarıyer sokaklarında bahar çalışmalarına başladı. Sahaya inen ekipler parklarda temizlik çalışmalarına da hız verdi. Temizlik çalışmalarının yanı sıra bakım – onarım çalışmaları da tüm parklarda peyzaj mimarlarının kontrolü ile alanında uzman ekipler tarafından yapılıyor. Elektrik tellerine zarar verme ihtimali olan ağaçlar ise orman mühendislerinin kontrolünde budanıyor.